Personal Branding

In deze snel veranderende maatschappij is stilstand in je persoonlijke ontwikkeling geen optie meer. Hoe krijg je hier meer grip op? Door proactief aandacht te besteden aan wat je kunt en wat je zou willen. Je verkrijgt inzicht in je talenten zodat je ze optimaal kunt inzetten. Niet alleen dat wat je aan kunt tonen, maar juist ook jouw potentie.

Persoonlijke ontwikkeling of talentontwikkeling gaat verder dan alleen de aandacht voor vaardigheden. Ook gaat het om houding en intrinsieke motivatie. Wat wil je uitstralen en waarom, wat is de achterliggende reden? Gaat het bijvoorbeeld om een carrièreswitch of juist om een voorsprong te creëren op concurrenten voor een nieuwe baan.

Personal branding gaat nog een stap verder: wat maakt jou uniek of bijzonder, wat is je toegevoegde waarde. Oftewel hoe presenteer jezelf als merk zodat het duidelijk is wat je voor anderen kunt betekenen.

Studio Akina Personal Branding

SWOT-Analyse

Aan de hand van een persoonlijke SWOT-analyse brengen we je mogelijkheden in kaart. Deze methodiek is afkomstig uit de marketingwereld en wordt toegepast om de toekomstmogelijkheden van een product in de markt te analyseren. De vertaalslag naar jou als mens is eenvoudig te maken. We kijken naar zowel je potentie (kansen) als zwakke punten (valkuilen).

Na deze analyse heb je waardevolle informatie voor je:
- curriculum vitae (CV)
- sollicitatiegesprek
- beoordelingsgesprek
- persoonlijk ontwikkelingsplan (POP)

Design Studio Akina Curriculum Vitae ontwerp

CV Design

Wil je ook je kansen vergroten op de arbeidsmarkt met een professioneel ogend CV? Stap dan af van de traditionele opmaak en kies voor een CV op maat. Eén die matcht met jouw persoonlijkheid en de sector waarin je wilt werken.

Studio Akina online presence

Online Presence

In een wereld waarin digitalisering een steeds grotere rol speelt, ontkom je er niet aan. Vooral voor startende ondernemers is stilstaan bij de vraag 'hoe presenteer je jezelf online?' heel belangrijk. Een consistente tone of voice en uitstraling op verschillende online platformen zorgen voor een betrouwbaar imago. Weten hoe? Vraag dan een offerte aan.

Design Studio Grafisch Ontwerp workshops Logo Studio Akina

WordPress voor beginners

Wat is WordPress eigenlijk en wat kan je er precies mee? In deze introductie les neem ik je mee op vogelvlucht door de ins & outs van WordPress. Deze cursus is geschikt voor degenen die overwegen een WordPress website of blog te starten.