Over mij

Dina Barbosa Studio AkinaMijn naam is Dina Barbosa - Okker, de creative director achter Studio Akina. Inventief, doortastend en inlevend. Altijd op zoek naar het verhaal achter het verhaal en de mogelijkheden die niet voor de hand liggen.

Een creatieve duizendpoot met oog voor detail. Zo word ik door een ieder genoemd wanneer onze paden elkaar kruisen. Niet alleen creatief in de trant van creëren, echter ook in het visualiseren. Door mijn inlevende, open en nieuwsgierige houding ben ik staat om mogelijkheden te zien daar waar het voor de meesten een onmogelijkheid lijkt.

Jarenlang heb ik in transities en transformaties gewerkt, ingegeven door een snel veranderende IT-omgeving. Organisaties en daarmee de medewerkers werden ingehaald door de tijd en dienden een inhaalslag te maken in hun benodigde competenties. Het ondersteunen van deze veranderprocessen, voornamelijk de menskant, vormde de rode draad in mijn loopbaan.
Deze opgedane ervaring wil ik graag met jou delen. Ik realiseer me dat we vaker reactief dan proactief handelen. Terwijl er zoveel meer resultaat en plezier te behalen is door alert zijn op wat er gaat komen en in nauw contact met je eigen wensen te blijven.

Symbool voor mijn diensten staat de Lotus. De roze lotus symboliseert de menselijke groei en de blauwe kleur staat voor verrijking van de kennis. De groei van de lotus naar het licht kun je vertalen naar het proces dat we als mens doormaken.

De missie van Studio Akina is het ondersteunen in dit groeiproces middels duurzame, creatieve en eenvoudige oplossingen.

Logo Online Studio AkinaDoor mijn veelzijdigheid en inlevend vermogen ben ik in staat om uiteenlopende uitdagingen aan te pakken. Van het managen van een communicatieproject en het ontwikkelen van lespakketten tot het creëren van duurzame ontwerpen en advies in personal branding.

Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor u of uw bedrijf kan betekenen?

Neem dan contact op via het contactformulier of stuur direct een mail naar via info.studioakina@gmail.com.